ΤΕΦΑΑ
Οι υποψήφιοι των Τμημάτων Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, όπως και αυτοί των στρατιωτικών σχολών εκτός από τα Πανελλαδικώς Εξεταζόμενα μαθήματα, υποβάλλονται και σε μια σειρά Υγειονομικών και Αθλητικών Εξετάσεων.

Αθλητικές δοκιμασίες
Σε αντίθεση με της αθλητικές δοκιμασίες των στρατιωτικών σχολών, τα αγωνίσματα που καλούνται να δοκιμαστούν οι υποψήφιοι των Τ.Ε.Φ.Α.Α., δεν έχουν χαρακτήρα ορίου. Στα αγωνίσματα αυτά οι μαθητές θα πρέπει να δοκιμαστούν σε 3 από τα 4 ακόλουθα αγωνίσματα, σύμφωνα με την επιλογή τους:

ΑΓΟΡΙΑ
ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ  ↦  6KG
ΑΛΜΑ ΕΙΣ ΜΗΚΟΣ
ΔΡΟΜΟΣ  ↦  400M
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ  ↦  50Μ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ
ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ  ↦  4KG
ΑΛΜΑ ΕΙΣ ΜΗΚΟΣ
ΔΡΟΜΟΣ  ↦  200M
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ  ↦  50Μ

Σας παραθέτουμε τον πίνακα με τη Βαθμολογία Αγωνισμάτων Αρρένων και Θηλέων.


Υγειονομικές εξετάσεις

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να κριθούν κατάλληλοι από την αρμόδια επιτροπή προσκομίζοντας πιστοποιητικά μετά από Παθολογική, Καρδιολογική και Οφθαλμολογική εξέταση. Συγκεκριμένα οι εξετάσεις περιλαμβάνουν διάγνωση και αποτελέσματα από:

1. Ακτινογραφία θώρακα, πάνω στην οποία θα υπάρχει φωτογραφία του υποψηφίου, με σφραγίδα και υπογραφή του ιατρού, συνοδευόμενη ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ με γνωμάτευση.
2. Βεβαίωση οπτικής οξύτητας και αντίληψης χρωμάτων.
3. Καρδιογράφημα, συνοδευόμενο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ από τη γνωμάτευση του γιατρού.

και μπορούν να πραγματοποιηθούν σε νοσηλευτικό ίδρυμα του Δημοσίου ή Ν.Π.Δ.Δ. ή ιατρό του δημοσίου ή και από ιδιώτη γιατρό. Οι ιατρικές εξετάσεις ισχύουν για έξι (6) μήνες από την ημερομηνία έκδοσής τους.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΕΝΤΕ ΚΥΚΛΟΙ
ΣΤΙΒΟΣ: ΟΑΚΑ ΓΗΠΕΔΑ Κ1 – Κ2 | Αμαρυσίας Αρτέμιδος 40-42, Μαρούσι
ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ: SPORTS HOUSE OAKA
Τηλ.: 2108004191 | Κιν: 6983108472
www.pentekykloi.gr | info@pentekykloi.gr