Κανονισμός Λειτουργίας

Πέντε Κύκλοι

Δικαίωμα συμμετοχής

Στο camp έχουν δικαίωμα συμμετοχής παιδιά ηλικίας από 5 έως 15 ετών. Η ηλικία υπολογίζεται με βάση το έτος γέννησης.

 Άφιξη και αναχώρηση 

 1. Κατά την πρωινή άφιξη στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ-ΠΕΝΤΕ ΚΥΚΛΟΙ (κλειστό κολυμβητήριο), ο συνοδεύων το παιδί, υπογράφει για την παράδοσή του στο χώρο των δραστηριοτήτων και αναγράφει ολογράφως το επώνυμό του.
 2. Κατά την αναχώρηση των παιδιών από τις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ-ΠΕΝΤΕ ΚΥΚΛΟΙ (κλειστό κολυμβητήριο), οι γονείς ή  οι ασκούντες την γονική μέριμνα που προσέρχονται για να παραλάβουν το παιδί, οφείλουν να έχουν  την αστυνομική τους ταυτότητα.
 3. Η ταυτοποίηση των στοιχείων γίνεται πάντοτε με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας .
 4. Για την ασφάλεια των παιδιών, ο παραλαμβάνων πρέπει να επιδείξει την ταυτότητά του και σε έκτακτες περιπτώσεις που ο γονέας  δεν μπορεί να παραλάβει ο ίδιος το συμμετέχον παιδί, υποχρεούται να έχει ενημερώσει εγγράφως και έγκαιρα τον διοργανωτή (email ή fax, όχι τηλεφωνικά).

 Προσωπική ασφάλεια των συμμετεχόντων

 • Δεν επιτρέπεται να φορούν οποιουδήποτε είδους αλυσιδάκια λαιμού, βραχιόλια καρπού, σκουλαρίκια σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος, δαχτυλίδια και άλλα μικροαντικείμενα που μπορεί να τα τραυματίσουν κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων.
 • Πρέπει να έχουν πάντοτε κομμένα να νύχια τους κοντά, για την αποφυγή τραυματισμών των ίδιων και των συναθλητών τους κατά την διάρκεια των αθλημάτων.
 • Απαγορεύεται κατά την παραμονή τους στους χώρους του camp η κατοχή και η χρήση κινητών, tablets και κάθε άλλης ηλεκτρονικής συσκευής.
 • Απαγορεύεται να μεταφέρουν κάθε είδος μεγάλης αξίας .

Το σωματείο δεν ευθύνεται  σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχων, κατά παράβαση της απαγόρευσης αυτής, φέρει κάποια τέτοιου είδους αντικείμενα και αυτά, από οποιαδήποτε αιτία, καταστραφούν, ή χαθούν.

Προσωπική καθαριότητα και υγιεινή

Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να προσέρχονται έχοντας φροντίσει σχολαστικά την προσωπική τους υγιεινή και καθαριότητα, διασφαλίζοντας αντίστοιχα την ασφάλεια και την υγιεινή όλων των συμμετεχόντων.

Σίτιση

Το καθημερινό πρωινό πρέπει να είναι ελαφρύ και να έχει πραγματοποιηθεί τουλάχιστον 1 ώρα και 30 λεπτά πριν την έναρξη του camp(09:00)

Ρουχισμός

 • Υποχρεωτικά πρέπει να φορούν αθλητικά παπούτσια και αθλητικές κάλτσες (όχι πέδιλα ή σαγιονάρες).
 • Είναι απαραίτητο όλοι οι συμμετέχοντες να έχουν μαζί τους επιπλέον εσώρουχα, ρούχα και αντηλιακό.
 • Σε όλα τα είδη χρήσης και ένδυσης των συμμετεχόντων θα πρέπει να αναγραφεί με ανεξίτηλο μαρκαδόρο το όνομα και το επώνυμο τους ( σε καπέλο, τσάντα, παγούρι κλπ)

Πισίνα

Τις ημέρες που το πρόγραμμα έχει κολύμβηση πρέπει να έχουν μαζί τους σαγιονάρες, μαγιό, σκουφάκι, γυαλιά πισίνας και πετσέτα ή μπουρνούζι.  Στην τσάντα τους θα πρέπει να έχουν επίσης και μια σακούλα αδιάβροχη για να τοποθετούν χωριστά τα βρεγμένα ρούχα.