Καταδύσεις

  • Home
  • Καταδύσεις
Πέντε Κύκλοι

Καταδύσεις

Ακαδημίες Καταδύσεων Νίκου Σιρανίδη #ELAMAZIMASΈνα βίντεο με πολλή αγάπη για την έναρξη εγγραφών των ακαδημιών καταδύσεων του Χρυσού Ολυμπιονίκη συγχρονισμένων καταδύσεων Νίκου Σιρανίδη!!Σας περιμένουμε!!πληροφορίες τηλ.2108004191-6993898265 #ELAMAZIMASPosted by Pente Kykloi on Monday, September 4, 2017

Ακαδημίες Καταδύσεων Νίκου Σιρανίδη Εγγραφές από 03/09

Ωράριο Γραμματείας - Δευτέρα - Παρασκευή 16.00-20.00 & Σάββατο 10..00 - 14.00.

Πληροφορίες στο 210 8004191 & 6993898265. Στα γραφεία συλλόγων στο κλειστό κολυμβητήριο ΟΑΚΑ.

Ακαδημίες Καταδύσεων Νίκου Σιρανίδη

Από το 2015 έχει ξεκινήσει στο Σύλλογό μας Πέντε Κύκλοι η Ακαδημία Καταδύσεων υπό την επίβλεψη του Χρυσού Ολυμπιονίκη της Αθήνας 2004 στη Συγχρονισμένη Κατάδυση Νίκου Σιρανίδη. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ και πιο συγκεκριμένα στο καταδυτήριο και σε ειδικά διαμορφωμένο γυμναστήριο εντός του κολυμβητηρίου. Με τις καταδύσεις τα παιδιά καλλιεργούν όλες τις φυσικές τους ικανότητες, όπως ταχύτητα, δύναμη, ευλυγισία και μυϊκή συναρμογή. Τα παιδιά γνωρίζουν το σώμα τους, μαθαίνουν να ελέγχουν και να απολαμβάνουν την κίνηση που προέρχεται από βιωμένες δραστηριότητες της καθημερινότητάς τους. Αντιλαμβάνονται το χώρο και το σώμα τους σε αυτόν, αποκτούν και αναπτύσσουν ισορροπία και δύναμη, ενισχύουν και αναπτύσσουν την ευλυγισία τους. Μαθαίνουν να εκφράζονται δημιουργικά μέσα από το σώμα, να εξελίσσουν τη φαντασία τους και, φυσικά, να διασκεδάζουν!

Επιπλέον, διοχετεύουν την ενεργητικότητά τους με τρόπο δημιουργικό και άκρως ωφέλιμο τόσο για το σώμα τους όσο και για το πνεύμα τους. Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ποικίλες και ελκυστικές δραστηριότητες κίνησης, οι οποίες τους επιτρέπουν όχι μόνο να επαναλαμβάνουν αλλά και να εξελίσσουν προηγούμενες κινητικές τους εμπειρίες, προβαίνοντας σε νέες εξερευνήσεις των δυνατοτήτων τους. Συγχρόνως, οι καταδύσεις βοηθούν στην ανάπτυξη και στην καλλιέργεια του π νεύματος, καθώς επίσης και στη διαμόρφωση του χαρακτήρα.

… μάθε να βουτάς!